Mitä vaiheita elämänBaby Blue Jay ?

Pidetään vastenmielinen ja riehakas joitakin ihmisiä ja kaunis ja älykäs muut, sinikka ( cyanocitta cristata ) ovat yleisiä suuria laulu lintuja löytyy suuressa osassa Pohjois-Amerikassa . Noin 9-12 tuumaa pitkä sininen elinten ja mustavalkoinen palkit siipensä ja hännät, nämä töyhtötiainen linnut ovat maahan ruokinta , joskus muuttavat ja muodostavat usein elinikäisen parittelua joukkovelkakirjoja . Vauva sinikka tehdään useita kehitysvaiheita ennen lähtöä vanhempiensa hoitoa . Munat

Nainen sinikka tyypillisesti antaa viisikymmentäseitsemän yli kuusi munaa ( yleensä neljä tai viisi) pesä tehty oksia , ruohoa , mutaa ja rootlets mukaanCornell Lab Ornithology . Munat vaihtelevat väriltään vihertävän harrastaja sininen tai keltainen . Munat inkuboidaan 17-18 päivä , jona aikanamies ensisijaisesti kerää ruokaa itselleen ja perämies , kunnainen istuumunat .
Poikasta

munat kuoriutuvat ,baby blue jays ovat veltto ja avuton , alasti höyhenten ja ovat sulkeneet silmänsä . Naaras hautoopoikasta ensimmäistä 8-12 päivää , kunmies kerää ruokaa. Tämän ajan jälkeen ,miehen ja naisen osuus elintarvikkeiden kerääminen , juurikasvit hyönteisiä ja matoja ja jopa loukkaantunut tai kuollut selkärankaisten kuten sammakot ja hiiret , sekäpähkinät ja siemenet , jotka muodostavatsuuren osan ruokavaliosta . Aikanauntuvikko vaiheessavauvojen silmät avataan , ne tulee vahvempia ja jotkut Höyhen selviää niiden vaipat .
Fledgelings

Blue Jay poikueita yleensä lähtevät pesästä yhdessä, kunvauvat ovat noin 17-21 päivää vanhoja . Nuori toimii jopa matkaa noin 75 metrin päässäpesästä loppuun mennessä heidän toinen päivä. He jäävät ja ovat ravintoa pääasiassa heidän vanhempansa toisen neljä-kahdeksanviikko . Joskus vauva sinikka harjoittelevat vaeltaa jopa 15 metrin päähänpesästämuutamaa päivää ennenkoko jälkikasvu lähtee yhdessä. Nämä linnut ovat usein luullaan "hylätty " baby blue jays , mutta on parasta jättää yksin tai palautettavapesä . Tähän mennessä,nuorten sinikka näyttävät samanlaisiltaaikuisia , mutta heidän päänsä eivät töyhtötiainen ja he ovat yleensä harmaa ja valkoinen , vähemmän sininen tai musta väri .
< br >